Πευκαρι Θασος

Τοποθεσία

Η Θάσος

Κατά τον μύθο, η Θάσος ήταν το νησί των Σειρήνων, των σατανικών γυναικών με την ουρά ψαριού.

Στις μέρες μας το νησί της Θάσου θεωρείται ένας πανέμορφος τουριστικός τόπος. Η κατασκευή ξενοδοχείων και δρόμων, η γρήγορη εξυπηρέτηση με πλοία και δελφίνια από τα λιμάνια της Καβάλας και της Κεραμωτής, συμβάλλουν στην μακρόπνοή οικονομική ανάπτυξη του νησιού. Με την πάροδο του χρόνου  η Θάσος άρχισε να ανακτά την παλιά της αίγλη κι έγινε πάλι εκείνος ο πανέμορφος παράδεισος που περίγραψε ο Κωνσταντίνος Μελάς και τόσοι και τόσοι άλλοι Έλληνες και ξένοι λογοτέχνες, ποιητές, περιηγητές.

Το Πευκάρι Θάσου

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη νότια πλευρά της Θάσου στην γραφική παραλία Πευκάρι 900 μέτρα από το κέντρο του Ποτού. Η περιοχή είναι ιδανική για όσους επιθυμούν, ήσυχες, οικογενειακές διακοπές. Αν αυτό που αναζητάτε, είναι ηρεμία και ξεκούραση, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το Πευκάρι σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε ώστε να μην μετακινήσετε το αυτοκίνητο σας για όλη τη διάρκεια της διαμονή σας : θαυμάσιο φαγητό, γραφικά καφέ, ειδυλλιακό περιβάλλον, θαλάσσιες δραστηριότητες, οργανωμένη παραλία, μίνι μάρκετ για τα είδη πρώτης ανάγκης, ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα και τον παφλασμό των κυμάτων να σας νανουρίζει τα βράδια.

Ωστόσο, αν κάποια βράδια επιθυμήσετε έντονη βραδινή ζωή, τα χωριά Ποτός και Λιμενάρια, βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση. Η παραλία που είναι βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία απέχει μόλις 50 μέτρα από το ξενοδοχείο αποτελείται από άμμο και βότσαλο. Είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ για τους πιο δραστήριους υπάρχουν εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ και καταδύσεις. Επίσης, σε απόσταση 150 μέτρων από το ξενοδοχείο, υπάρχει και δεύτερη παραλία με βότσαλο.

GreekRomână (România)English (United Kingdom)

Επικοινωνία

Ενημερωτικό Δελτίο

Όνομα:
Email:

Mini Gallery